WAAROM NEEMT U RIJLES?

Aan ons wordt steeds vaker de vraag gesteld, Wat kost het om een rijbewijs te behalen?

Dan vragen wij ons af wil je een rijbewijs of wil je leren om veilig te kunnen rijden? Hier zit nogal een verschil in. Wij zijn van mening dat je beter een goede opleiding kunt volgen zodat je beter bent voorbereid op de drukte in het verkeer van tegenwoordig.

Er zijn rijopleiders die minimaal opleiden zodat er met het examen net een voldoende wordt gehaald, is dit wat je wilt?? of wil je ook goed voorbereid zijn op het verkeer na het behalen van je rijbewijs, zodat je ook in andere steden goed kunt functioneren in het verkeer zonder angst en beven.

Natuurlijk moet je nadat je je rijbewijs hebt behaald nog ervaring op doen in het rijden in andere plaatsen dan waar je je rijopleiding hebt genoten. Alleen is het een feit dat je VEILIGER/makkelijker door het verkeer gaat en ervaring opdoet als je een goede basis hebt meegekregen. Hierdoor zal je met meer zelfvertrouwen en met minder brokken door het verkeer gaan.

Wees ervan bewust dat je je rijbewijs behaald voor een langere tijd!! je hebt hem normaal gesproken niet voor 1 week maar misschien wel voor 60 jaar! Je doet dus een investereing in een belangrijk product, daarom mag je van een rijopleider wel het een en ander verwachten.

zie: http://www.rijschooloosterlaar.nl/waarom-rijschool-oosterlaar/