Woon je in Luttenberg? Kies dan voor Rijschool Oosterlaar.

Rijschool Oosterlaar is goed vertegenwoordigd in Salland. Daarom is het een voor de hand liggende keuze om vanuit Luttenberg ook autorijles te volgen bij Rijschool Oosterlaar. Samen werken we met jou aan het behalen van je rijbewijs. Hierbij krijg je alle mogelijke ondersteuning van onze instructeurs en werken we samen naar het einddoel, het slagen voor je examen en vervolgens als volwaardig bestuurder deelnemen aan het verkeer.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in Luttenberg, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.