Voor autorijles in Lemelerveld moet je bij Rijschool Oosterlaar zijn

Als inwoner van Lemelerveld lijkt het in eerste instantie misschien niet voor de hand liggend om autorijles te volgen bij Rijschool Oosterlaar. Wat je misschien niet weet, is dat we een vestiging hebben in Heino en in Raalte, waardoor we ook voor jou uitstekend je rijlessen kunnen verzorgen. Het is dan natuurlijk voor jou de keuze waar je theorieles gaat volgen in Heino of in Raalte, allebij goed te doen vanuit Lemelerveld. Het is natuurlijk niet verplicht om theorielessen te volgen. Wanneer je praktijkles neemt word je in Lemelerveld opgehaald en ook weer thuis in Lemelerveld afgezet. Wanneer je niet in Lemelerveld opgehaald of thuis gebracht wil worden is dat geen probleem, de keuze is aan jou. Autorijscholen Lemelerveld, vergelijk de resultaten van de rijscholen in Lemelerveld, Raalte, Heino, Dalfsen en Zwolle op www.rijschoolgegevens.nl je kunt ook zoeken op naam van de rijschool.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn uitstekende lesauto’s om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijles in Lemelerveld, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijles in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o. rijscholen Zwolle.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijles en motorrijles in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof, e.o. autorijscholen Zwolle.

Vanuit Raalte verzorgen wij autorijles in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o. rijscholen Raalte.