Het volgen van autorijlessen

Rijschool Oosterlaar heeft meerdere instructeurs (M/V) in dienst, deze instructeurs zijn WRM gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold zodat ze altijd op niveau zijn en blijven. Dit blijkt uit het hoge slagingspercentage van rijschool Oosterlaar. Rijschool Oosterlaar geeft rijles in een Opel dit omdat wij staan voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Opel staat voor kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar, dit is ook waar wij voor staan! Rijles in een AUTOMAAT is ook mogelijk. Al onze lesauto’s zijn rookvrij! Wanneer u al in het bezit bent van een geldig rijbewijs maar u heeft angst voor bepaalde situaties of u wil graag uw manier van rijden aanpassen/opfrissen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Tarieven autorijlessen per 1 januari 2024,

  • Rijlessen per uur (60 min.) € 62.50 (in de pakketten) losse les € 65,- per 60 min.
  • Examen (incl. adm. kosten) € 280.-
  • Tussen Tijdse Toets (incl. adm. kosten) € 210.-
  • Eigen verklaring  Deze moet, voor aanvraag praktijkexamen, door de kandidaat zelf worden ingevuld en betaald via, www.cbr.nl

Voordeelpakketten Auto:

  • 25 rijlessen, TTT, examen € 2052,50
  • 30 rijlessen, TTT, examen € 2365,–
  • 35 rijlessen, TTT, examen € 2677.50
  • 40 rijlessen, TTT, examen € 2990,–

Rijtest bij CBR,

*  kosten administratie, begeleiding door instructeur (excl. extra rijles) € 130,-

prijswijzigingen onder voorbehoud!

 

Alle te behandelen instructie onderdelen tijdens de rijopleiding worden in stappen aangeleerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en vaardigheden van de instructeurs die ook ervaring hebben opgedaan in het lesgeven volgens de RIS methode en zeker ook de traditionele methode. Door deze methodes te hebben samengevoegd zijn wij van mening dat de positieve invloed van beide methodes samen de beste rijopleiding is. Zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht zoals bij de RIS methode.

Wij geven dus geen rijles volgens de RIS methode en ook niet alleen de traditionele methode. Wij geven rijles op de manier waarbij wij als instructeur, afhankelijk van de kandidaat, altijd de juiste manier van aanpak weten toe te passen.