Het volgen van autorijles en motorrijles in gemeente Dalfsen

Rijschool Oosterlaar heeft als doel autorijles, motorrijles en aanhangerrijles beschikbaar te maken voor een groot deel van Salland. Om dit te kunnen bewerkstelligen, geven we rijlessen in een grote regio rondom Raalte, Heino en Zwolle. Hier vallen kandidaten uit Dalfsen en Hoonhorst ook onder. Door onze flexibiliteit weten we goed aan te sluiten bij de vraag in de regio en kunnen we autorijles, motorrijles en aanhangerrijles geven in de gemeente Dalfsen.

zie, www.rijschoolgegevens.nl. autorijscholen Dalfsen. kijk naar de  prestaties van de rijscholen en vergelijk deze. Oosterlaar valt onder rijschool Raalte, omdat dit de hoofdvestiging is.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Opel Corsa’s. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in de gemeente Dalfsen, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o. autorijscholen Zwolle.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o. autorijscholen Heino.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o. autorijscholen Raalte.

Vanuit Zwolle verzorgen wij motorrijles, motorrijschool Oosterlaar geeft de motorrijlessen in Zwolle e.o. De motorrijles AVB wordt gegeven op het terrein waar je ook het examen(CBR) gaat doen, dus een bekend terrein met je examen. Wel zo prettig! de motorrijles start in Zwolle zodat je geen betaalde tijd kwijt bent aan het heen en weer rijden, dit doe je in je eigen tijd. wel zo voordelig! Motorrijschool Dalfsen, Wijthmen en Hoonhorst.