Rijschool Oosterlaar is ook actief in Olst

Omdat Olst zeer centraal is gelegen tussen onze drie uitvalsbasissen, zijn wij een logische keuze als je op zoek bent naar een kwalitatieve rijschool. Al onze instructeurs vinden het heel belangrijk dat jij op een professionele en ontspannen manier les krijgt, waarna je uiteindelijk na het behalen van je examens, als volwaardig bestuurder aan het verkeer kunt deelnemen. Onze rijlessen kenmerken zich door de flexibiliteit en professionaliteit, waardoor je er op kunt vertrouwen dat je de juiste rijles krijgt.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in Olst, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.