Over Rijschool Oosterlaar

Rijschool Oosterlaar is een gerenomeerde rijschool in Salland. Met vestigingen in Zwolle, Raalte en Heino, bedienen ze een groot deel van Salland. De diensten omvatten het geven van autorijlessen, motorrijlessen, bromfietsrijlessen, het rijden met een aanhanger en het geven van theorielessen en afnemen van proefexamens. Rijschool Oosterlaar geeft autorijles en motorrijles aan leerlingen in de plaatsen rond Zwolle (Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek, e.o), rond Heino (Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof, e.o) en rond Raalte (Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten, e.o.).

Door de vele jaren ervaring en oog voor het vak, heeft Rijschool Oosterlaar zich opgewerkt tot een rijschool met een oog voor persoonlijke aandacht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit vertaalt zich naar kwalitatief hoogwaardige lessen en een grote mate van tevredenheid onder onze leerlingen.

Realisatie

Deze website is ontworpen en technisch uitgevoerd door Skyfire uit Dalfsen. Skyfire is vakkundig op het gebied van ontwerp en de begeleiding tot een compleet eindproduct, waardoor klanten hun project met een vertrouwd gevoel uit handen kunnen geven. Dit zonder dat ze de controle verliezen, omdat persoonlijk contact en aandacht hoog in het vaandel staan.

Auteursrechten

Alle content op deze website is het uitdrukkelijke eigendom van Rijschool Oosterlaar, mits anders aangegeven. Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van Rijschool Oosterlaar. Dit betekend dat het niet is toegestaan om zomaar tekst, beeld, of andere content over te nemen.

Links

Het linken naar onze website is toegestaan. Wel stellen we het op prijs als je ons hier van te voren van op de hoogte wilt stellen. Op deze manier kunnen we je een speciale link geven, waardoor we beter onze statistieken in de gaten kunnen houden. Heb je hier vragen over, of wil je een link aanvragen? Neem dan contact op met webmaster@rijschooloosterlaar.nl.

Privacy

Wij doen er alles aan om de privacy van onze bezoekers zoveel mogelijk te waarborgen. Alle informatie die wij ontvangen via ingevulde formulieren of per email, zal vertrouwelijk worden behandeld en niet worden gedeeld met derden. Wel zullen we vanzelfsprekend je gegevens gebruiken om je bijvoorbeeld aan te kunnen melden voor je theorie- of praktijkexamen.