Rijschool Oosterlaar, keuze nummer één voor autorijles en motorrijles in Hasselt

Woon je in Hasselt en ben je op zoek naar een rijschool waar persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat? Dan is het volgen van lessen bij Rijschool Oosterlaar Hasselt een logische keuze. We maken gebruik van betrouwbare voertuigen en al onze medewerkers zijn goed geschoold. Hiermee ben je er van verzekerd dat het volgen van rijlessen vanuit Hasselt een gegarandeerd succes is.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Opel Corsa’s. Deze lesauto’s zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van autorijles in Hasselt, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijles in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijles en motorrijles in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijles in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.