Rijschool Oosterlaar verzorgt ook autorijles in Wijhe

Omdat we opereren vanuit een aantal centrale plekken in Salland, is het als inwoner van Wijhe ook een goede keuze om te gaan rijlessen bij Rijschool Oosterlaar. Door de dynamiek in het landschap zijn we uitstekend in staat je een zeer compleet lespakket aan te bieden, waarbij je de kans hebt voldoende ervaring op te bouwen, zowel in landelijk- als ook in stedelijk gebied. Op deze manier ben je er zeker van dat je na het behalen van je examen (waarbij wij een hoog slagingspercentage behalen) kunt putten uit voldoende praktijkervaring om als volwaardig bestuurder de openbare weg op te kunnen.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in Wijhe, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.