Woon je in Wijthmen?
Dan is rijschool Oosterlaar een perfecte keuze voor jouw autorijles.

Rijschool Oosterlaar biedt haar diensten aan in een groot deel van Saland. Onder de rook van Zwolle, werken we vanuit onze zwolse vestiging ook in Wijthmen. Hier bestaat de mogelijk voor het volgen van rijlessen. Deze rijlessen worden verzorgd door één van onze professionals. Zo ben je er zeker van dat je altijd lessen krijgt van een hoge kwaliteit. Dit vertaald zich ook door in het hoge slagingspercentage bij Rijschool Oosterlaar.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in Wijthmen, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.