Zoek je een rijschool in Nieuwleusen?
Bij ons ben je aan het goede adres

Ben je op zoek naar een goede kwalitatieve rijschool met een hoog slagingspercentage, die de mogelijkheid bieden om rijles te volgen van uit Nieuwleusen? Dan is Rijschool Oosterlaar een uitstekende keus voor jou. Omdat we in Zwolle gevestigd zijn, is het voor ons uitstekend mogelijk om jou als echte Nieuwleusenaar ook van rijlessen te voorzien. Onze ervaren professionals geven je graag les, zodat jij als getrainde bestuurder de weg op kunt.

Wij hebben meerdere instructeurs (M/V) in dienst, die regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd over een grote hoeveelheid kennis beschikken. Hiermee ben je er van verzekerd dat je altijd hoge kwaliteits lessen ontvangt. Dit blijkt wel uit het hoge slagingspercentage van Rijschool Oosterlaar, waar we erg trots op zijn en waar we ook onze uiterste best voor doen om dit te behouden.

Wij geven les in rookvrije Toyota’s van het type Yaris. Deze auto’s zij kwalitatief zeer hoogwaardig, comfortabel en zijn een uitstekende auto om alle technieken onder de knie te krijgen, om later als volwaardig bestuurder de weg op te kunnen.

Naast het volgen van rijlessen in Nieuwleusen, zijn we verder actief in een groot aantal andere plaatsten te weten;

Vanuit Zwolle verzorgen wij rijlessen in:
Wijthmen, Dalfsen, Hoonhorst, Nieuwleusen, Windesheim, Hasselt, Mastenbroek e.o.

Vanuit Heino verzorgen wij autorijlessen en motorrijlessen in:
Lemelerveld, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Elshof e.o.

Vanuit Raalte verzorgen wij rijlessen in:
Wijhe, Olst, Broekland, Luttenberg, Mariënheem, Heeten e.o.